Opleidingen

De regelmaat die een opleiding je biedt, zorgt ervoor dat je exponentieel blijft groeien. Net wanneer jouw inspiratie en motivatie begint te minderen, krijg je een nieuwe dosis toegediend.

Opleidingen gaan altijd door met een kleine groep (max 5) en vol is dus vol. Kijk dus snel wat deze opleidingen jou te bieden hebben en claim jouw plaatsje!

Virtuele Q&A

Regelmaat is belangrijk voor vooruitgang. Met de Virtuele Q&A zorg je ervoor dat je elke maand een plan hebt en dat je niet met je vragen moet blijven zitten… En dat een heel jaar lang!

Wintercursus

Ga deze winter van start met horsemanship en ontdek een nieuwe wereld! Klik voor meer info.

Jaaropleiding

Met deze opleiding verzeker je jezelf van intensieve begeleiding en ongelofelijke vooruitgang gedurende een volledig jaar. Dé formule voor een vliegende start in horsemanship!

Horsemanschip Boost

Tweedaagse cursus om aan jouw specifieke doelen te werken. Klik voor meer info.

Start to… Horsemanship!

Heb je nog geen of weinig ervaring met horsemanship? Wel je meteen goed en vlot van start gaan? Dan is deze cursus voor jou!

Lesdagen

Organiseer samen met wat vrienden één of meerdere dagen vol leerrijke fun! In overleg kunnen we meteen enkele lesdagen vastleggen en jullie persoonlijke opleiding samenstellen. Neem contact op voor meer info.