Wintercursus

De winter kan een moeilijke periode zijn om gemotiveerd te blijven. De dagen zijn korter en de verleiding om de koude te ontlopen is vrij groot.Kom daarom gezellig binnen op de Wintercursus en verdiep je in de wereld van je paard. Haal het beste uit de winter door de communicatie en de band met je paard te verbeteren en eventuele problemen voorgoed te leren oplossen.

De wintercursus bestaat uit vijf avondlessen waarbij ik inga op de theorie rond diverse onderwerpen. Elke avond zien we een stukje theorie, daarnaast krijg je telkens een demo te zien en leer je ook de technieken al een beetje in je vingers te krijgen. Het is echt de bedoeling dat je op de avond wordt klaargestoomd om minstens een maand aan de slag te kunnen met je paard!Je komt indien gewenst terecht in een gesloten facebookgroep waarin je, tussen de lesavonden in, filmpjes en vragen kan posten.

Praktische informatie

De avonden gaan door in de Spermaliestraat 255 te 8433 Slijpe, telkens van 19u30 tot 22u.

  • 14/11/2019  Grondwerk, leer communiceren met je paard
  • 12/12/2019  Werken in Vrijheid, creëer een hechte band met je paard
  • 16/01/2020  Connectie in het zadel, ga een partnership aan met je paard
  • 13/02/2020  Basis rechtrichten: help je paard gezond bewegen
  • 12/03/2020  Leiderschap: wordt zo goed dat zelfs je paard je goed vindt

Prijzen en Promo

De prijs van de Wintercursus bedraagt €150, drank, versnapering en online begeleiding inbegrepen. Bovendien kan je profiteren van €10 euro korting op elke privéles die je neemt tijdens de loop van de cursus!