Groepslessen

Heb je één of twee paardenvrienden waarmee je samen iets tof wilt doen, dan zijn groepslessen echt iets voor jou.

Vriendelijke Prijzen

Privéles kost €50 per uur. Volg je les met twee personen, dan betaal je €40 per persoon, met drie personen nog maar €30. Ook de verplaatsingskosten (€0,30/km) worden dan gedeeld door de deelnemers, wat het nog interessanter maakt.

Tijd om te experimenteren

Een mens kan maar zoveel info ineens verwerken, daarom kan ik je niet bombarderen met informatie. Het voordeel van groepslessen is dan ook dat je afwisselend wat persoonlijke aandacht krijgt, waarna je even op jezelf kan experimenteren. Daarna help ik je weer verder. Voor veel mensen blijkt dit een zeer geslaagde formule.

Groepsactiviteiten

Sommige dingen zijn nu eenmaal plezanter in groep dan alleen! Allerhande spelletjes waarin de geleerde oefeningen worden toegepast bieden een doel aan jou en jouw paard. Tegelijkertijd is het een goede manier om te zien waar er nog verbetering nodig is. Groepslessen bieden ook de ideale gelegenheid om bij te leren door anderen met hun paard bezig te zien.

Vind je de groepsles altijd te snel afgelopen, dan kun je ook opteren om af en toe een hele dag met je paard en je vrienden door te brengen. Kijk bij ‘Opleidingen’ voor meer info.