Strandfun

Wil jij op een verantwoorde en leuke manier naar het strand? Kom dan naar een middagje strandfun! Je komt in een klein (max 4) groepje terecht van gelijkgestemde zielen.

Neem al wat je geleerd hebt mee en stel jullie relatie op de proef. Prioriteit nummer 1 is: Rust, Respons en Connectie met je paard vinden in deze vreemde omgeving. Daarna kun je je paard meer uitdagen door in de zee te gaan, groepsspellen te spelen of te rijden!

Praktisch

We blijven een drietal uur aan het strand, afhankelijk van de waterstand zal dit ’s morgens of ’s middags zijn , eventuele hulp met trailerladen inbegrepen in die tijd. Ik breng wat drank en een versnapering mee voor tussendoor.

De prijs per persoon is €100 + €30 voor een verplicht nummer van de gemeente De Panne die je op je paard moet bevestigen (bijvoorbeeld op een zadeldoek of barebackpad). Dit nummer is voor jou persoonlijk en na de éénmalige aanschaf hiervan, kun je er de rest van je leven gebruik van maken, ook buiten mijn lessen om. Indien je al zo’n nummer hebt vervalt dit bedrag uiteraard.

De data bepaal ik samen met jullie dmv een doodle. Hierbij houd ik rekening met een aantal zaken:

  • We kunnen op het strand met de paarden van 15 september tot 15 juni
  • Enkel mogelijk op weekdagen om eventuele drukte zoveel mogelijk te vermijden
  • Ik stel enkel momenten voor waarop de getijden gunstig zijn

We spreken af op de Emile Verhaerenlaan in De Panne*. Daar is een zeer rustige parking van waar we bijna direct op het strand zitten (zie foto).

*Indien het weer het niet toelaat, vervangen we dit door les in Oostburg waar we beschikking hebben over een binnenpiste.

ER IS MAAR 1 PLAATSJE MEER VRIJ voor de editie van 4 april 2022 van 9u tot 12u! Contacteer mij via mail of telefoon om je plaats te reserveren.