Privélessen

Privélessen zijn dé manier om snelle vooruitgang te boeken. Met alle aandacht op jou en je paard begeleid ik jou naar jouw doel. Je techniek bijschaven? Een bepaalde handeling die niet vlot loopt? Gedragsproblemen? We maken er samen werk van.

Bel of mail mij om je verhaal te doen en dan bekijken we samen welke formule het beste bij jou past. Privéles is enkel mogelijk op weekdagen in de middag of avond. Een uur privéles kost €50 (excl. verplaatsing van €0,30/km)

Annulaties kunnen enkel telefonisch of via sms en minstens 48u op voorhand, anders ben ik verplicht deze aan te rekenen. Bij slecht weer wordt de praktijkles vervangen door een les simulaties en/of theorie, op die manier blijft je vooruitgang niet steken. Meestal blijken de inzichten die je op die manier opdoet heel erg waardevol in de praktijk met je paard en dat is uiteraard de bedoeling!

 

Elfbeurtenkaart

Als je van plan bent om meerdere privélessen te volgen, kan het interessant zijn om meteen een Elfbeurtenkaart aan te schaffen. Je betaalt dan voor tien lessen en krijgt er een elfde gratis bovenop! De kaart blijft 1 jaar geldig.

Cadeautip

Onderzoek toont aan dat we veel langer genieten van belevenissen dan van materiële spullen. Wat is er dan een betere ervaring dan een sterkere band op te bouwen met je paard? Vraag aan vrienden en familie een geschenkbon of schenk er één aan iemand die net zo gek is op paarden als jezelf!

Contacteer mij

Cindy Deman

Slijpesteenweg 23

8432 Leffinge

0498/549.579

nh@cindydeman.be

Gelieve te communiceren via telefoon (bellen of sms) of via mail (zie onderstaand contactformulier). Sociale media worden soms over het hoofd gezien.

Gelieve mij twee dagen tijd te geven om te antwoorden, soms heb ik het zodanig druk met lesgeven, dat ik er niet direct aan toe geraak om mails en smsen te beantwoorden! Indien het langer duurt voor ik contact opneem, stuur mij dan zeker een reminder 😀