Privélessen

contact

Slijpesteenweg 23, 8432 Leffinge nh@cindydeman.be 0498/549.579

Privélessen

Privélessen zijn dé manier om snelle vooruitgang te boeken. Met alle aandacht op jou en je paard begeleid ik jou naar jouw doel. Je techniek bijschaven? Een bepaalde handeling die niet vlot loopt? Gedragsproblemen? We maken er samen werk van. Bel of mail mij om je verhaal te doen en dan bekijken we samen welke formule het beste bij jou past. Privéles is enkel mogelijk op weekdagen. Een uur privéles kost €50 (excl. verplaatsing van €0,30/km) Annulaties kunnen enkel telefonisch of via sms en minstens 48u op voorhand, anders ben ik verplicht deze aan te rekenen.

Referentiekorting

Ken je iemand die ook baat zou kunnen hebben bij horsemanship? Indien je een vriend(in) kan motiveren om een les, workshop of opleiding te volgen, krijg je zelf een gratis les cadeau! (excl. verplaatsing van €0,30/km)

Elfbeurtenkaart

Als je van plan bent om meerdere privélessen te volgen, kan het interessant zijn om meteen een Elfbeurtenkaart aan te schaffen. Je betaald dan voor tien lessen en krijgt er een elfde gratis bovenop! De kaart blijft 1 jaar geldig.

Cadeautip

Onderzoek toont aan dat we veel langer genieten van belevenissen dan van materiële spullen. Wat is er dan een betere ervaring dan een sterkere band op te bouwen met je paard? Vraag aan vrienden en familie een geschenkbon of schenk er één aan iemand die net zo gek is op paarden als jezelf!