Allround Persoonlijk Begeleidingstraject

Allround

In het Allround Persoonlijk Begeleidingstraject kun je op vier praktijkweekends, verspreid over een jaar, blijven werken aan je skills en de relatie met je paard. We komen samen in september, december, maart en juni, de exacte data leggen we samen vast. Op elk weekend krijg je hulp met jouw specifieke doelen in de vier horsemanshiponderdelen (on line, freestyle, liberty en finesse).

Persoonlijk

Voor we effectief van start gaan met het traject heb je met mij een persoonlijke coachingsessie. Daarin gaan we bepalen wat jouw grote doelen zijn in elk onderdeel voor het jaar dat komt. Het kan ook één groot doel zijn waar we dan alle horsemanshiponderdelen op toespitsen (bvb. zadelmak maken, buitenrijden, gezond bewegingspatroon van je paard ontwikkelen, jumping, instructeursvaardigheden ontwikkelen, libertysuperster…). Ik help je met prioriteiten bepalen en zet je alvast op weg nog voor het eerste lesweekend.

Dit jaar gaat je helpen om alle info van de afgelopen twee jaar solide te krijgen, uit te breiden en toe te spitsen op de richting die JIJ specifiek uit wil. Er is dan ook geen vast lessenpakket voorzien, de inhoud van de cursus hangt volledig af van jezelf! De lessen zullen ook aangepast worden aan het seizoen en de faciliteiten die je thuis ter beschikking hebt.

Op elk weekend leggen we ook jullie persoonlijke tussendoelen vast tegen het volgende weekend.

Begeleiding

Zoals je gewoon bent, kan je naast de praktijkweekends ook weer terecht in een facebookgroep met filmpjes, vragen, problemen en successen. Er zijn ook vier gratis groepsvideocoachings voorzien halverwege tussen twee lesweekends en na het laatste weekend. Deze coachingsessies zullen gebruikt worden om te helpen bijsturen waar nodig, vragen te beantwoorden en de motivatie aan te wakkeren. Het is de bedoeling dat de weekends voornamelijk praktijkdagen zijn.

Traject

Afgelopen twee jaar heb je een hele hoop bijgeleerd. Soms kan het wat moeilijk zijn om prioriteiten te stellen en gericht te werk te gaan. Zeker als we geen deadlines zetten of niemand hebben om verantwoordelijkheid bij af te leggen. We vallen dan nogal gemakkelijk in een spreekwoordelijk ‘gat’.

De jaren waarin ik zelf het meest vooruitgang heb geboekt, zijn de jaren waarin ik een traject volgde. Het bied je de structuur om progressief te blijven en terwijl het contact met elkaar te onderhouden. Net omdat ik weet hoe belangrijk dit kan zijn, help ik je hier graag mee.

Prijs

De prijs voor het volledige traject bedraagt €1160 (€840 voor de cursus en €320 voor de accomodatie). Zoals je gewoon bent, zit daar weer vanalles bij inbegrepen:

  • 8 lesdagen
  • drank en lunch voor jezelf
  • hooi en stro voor je paard
  • mogelijkheid om je paard de avond ervoor te brengen
  • gezamelijke facebookgroep met constant support
  • vooraf individuele coachingsessie
  • 4 groepsvideocoachings tussendoor
  • mogelijkheid om in termijnen te betalen