Dromen vs Doelen

Gepubliceerd op:01 juli 2021
By cindy

Dromen hebben is belangrijk, ze geven je iets om naar uit te kijken. Alles wat je rond je ziet is verwezenlijkt doordat iemand er ooit een visie over had…

Iedereen heeft dromen, maar wat maakt nu dat iemand ze effectief omzet in realiteit? Misschien heb je het al geraden aan de hand van de titel, maar het verschil zit hem in het maken van doelen.

De belangrijkste eigenschap van een doel is dat er een datum/deadline aan gekoppeld is. Ook al haal je die deadline niet, je zult nog altijd verder staan dan wanneer je geen doel had gezet.

“Reach for the stars, and if you don’t grab them, at least you’ll fall on top of the world”

-Pitbull – Give Me Everything-

Hoe begin je eraan?

Wat als je droom zodanig groot lijkt dat je ontmoedigt bent om eraan te beginnen of om ├╝berhaupt te geloven dat het mogelijk is? Kijk dan eens of je een haalbaar tussendoel kan zetten, zodat je gemotiveerd bent om effectief aan de slag te gaan.

Weet je totaal niet hoe het pad naar je doel eruit ziet of wil je een ambitieus doel zetten? Dan is het slim om hulp in te schakelen van iemand die dat pad al eens (of meerder keren) bewandeld heeft, dat heet ervaring. Een ervaringsdeskundige inschakelen kan je helpen om een serieuze versnelling hoger te schakelen.

Actie!

Heb je een droom die je wilt verwezenlijken? NEEM DAN NU JE AGENDA en plan er een doel in! Zorg dat je ook tijd voorziet om te investeren richting je doel. Vind je dit moeilijk om alleen te doen, schakel dan zeker hulp in!

Wil je mijn hulp? Laat dan je droom/doel aan mij weten in een berichtje via het contacformulier hieronder. Zonder doel zal je droom altijd een droom blijven…

Droom groots, plan realistisch en laat je helpen!

Groetjes

Cindy