Hoe overtuigend ben jij?

Gepubliceerd op:21 mei 2021
By cindy

Wie les volgt bij mij weet dat ik meer doe dan wat techniekjes en strategieën aanbrengen. Het belangrijkste wat ik probeer te doen is mensen helpen met hun mindset!

Je kunt nl de beste technieken en strategieën hebben, als je niet overtuigd bent van jezelf en van een positieve uitkomst, dan ben je al op voorhand verloren!

Dit werkt als volgt:Als je GELOOFT dat je paard op de trailer zal gaan, zal je een groter deel van je POTENTIEEL aanspreken. Omdat je jezelf niet de vraag stelt of hij zal laden, maar wel wanneer en hoe. Dit bepaalt de hoeveelheid en kwaliteit van de ACTIE die je onderneemt. De kans op een positief RESULTAAT zal hierdoor veel groter zijn. Als je paard dan uiteindelijk op de trailer laadt, dan bevestigd dit weer je GELOOF in je eigen mogelijkheden en die van je paard. Hetzelfde geldt voor wanneer je er niet in gelooft natuurlijk!

Wanneer jij niet overtuigd bent dat iets zal werken, dan pikt je paard dat onmiddelijk op en -grote verrassing- je paard zal ook niet te overtuigen zijn. Let dus enorm op je mindset, want je succes hangt hier grotendeels vanaf!🥂